TTSPORT
TT-SPORT on FacebookEnnätysjahti!

Maaliskuussa 1968 Tuomo Aaltonen nousi lentokoneella Utissa huikeaan 9.190 metrin korkeuteen hypäten lukemista, joita ei ylitetty 44 vuoteen!

Keväällä 2013 Timo Toivonen  ylittti jo kertaalleen tuon korkeuden lentokoneesta ja kokeilee vielä uudelleen kykyään selviytyä minimaalisesta ilmanpaineesta, hapettomuudesta ja pakkasesta ilman paineistettuja ja lämmitettyjä pukuja!

Kymmenessä kilometrissä ilman lisähappea on alle minuutti aikaa "järjelliseen" toimintaan. Se on myöskin aika, jonka sisällä happimaskin konsoliletku on saatava vaihdettua pienempään hyppypulloon. Kaiken on sujuttava eikä pieniinkään virheisiin ole varaa!

Useiden eri pallolentoyhteistyökumppaneiden joukosta viimeisimmän, Sipisen Markun (AERONAUT) kanssa pääsimme 16.4.2017  viimein jo yli yhdeksän kilometrin uuteen palloennätykseen mutta ääriolosuhteissa kalusto ei suostunut viemään meitä korkeammalle! Projektin jatko on vielä hieman arvonnassa...

On-line seurantaa tämän sivston blogin lisäksi vasemman reunan fb-linkin(TT-Sport) takana sekä ttsportfi -twittertilillä!Citroen

2do

Megative

Sako Oy

Tietovirta

Auto-Suni