TTSPORT
TT-SPORT on FacebookMiehestä mittaa!

Avaruushyppääjä Baumgartnerille rakennettiin paineistettu, lämmitetty avaruuspuku turvajärjestemineen, joita pystyttiin ohjailemaan tarvittaessa maasta käsin.  Suuria ongelmia olisi tullut vastaan tekniikan pettäessä, johon Felix taas ei itse olisi pystynyt vaikuttamaan juuri mitenkään!

Ihmiskunnan ensimmäiset suuret ilmailuseikkailut tehtiin kuumailmapallolla, joka mahdollisti pääsyn vaikekulkuisiin paikkoihin, haastaviin olosuhteisiin - usein liiankin haastaviin!

Kuten satoja vuosia sitten, myös meidän tilanteessamme kuumailmapallo on ainoa keino nousta noihin korkeuksiin. Suomesta ei löydy muuta hyppykelpoista siviili-ilma-alusta, joka voisi nousta kymmeneen kilometriin! Sen johdosta joudumme valmistautumaan taistelemaan myös jopa kuudenkymmenen asteen pakkasta vastaan erittäin pienessä ilmanpaineessa lähes hapettomassa tilassa! Ilman hengityslaitteita ei ihminen pysyisi hengissä noissa korkeuksissa.

Lämmön säilyttäminen oman kehon avulla vaatii ääriolosuhteisiin kehitettyä vaatetusta, jonka täytyy myös kestää 600 kilometrin nopeutta hypyn aikana! Tätä kautta yksi merkittävimmistä yhteistyökumppaneistamme on HALTI, joka  järjestää vaatetuksen meille!

Myös hyppykalusto pitää rakentaa sopivaksi ennätysyritykseen. Hyppykaluston muokkaa Lappeenrantalainen laskuvarjoalan asiantuntija yritys OoPee Ratings and Riggings, joka myös vastaa ilmakuvauksista. Varjopuolen yhteistyökumppaneita ovat myös Wings ja Airtec Cypres, jonka painelaukaisin avaa hyppääjän varjon äärimmäisessä hätätapauksessa! Hulppea kuvamateriaali tuotetaan Extremesports Finlandin EGO-kameroilla.

Tämä on meidän Pohjoisnapa ja Mount Everest!Citroen

Sako Oy

Tietovirta

Megative

Auto-Suni

2do