TTSPORT
TT-SPORT on FacebookEniten extremeä?

Kilpailu-ura (kolmas) painonnostajana päättyi vuonna 2016 oman ikäluokan maailmanmestaruuteen sarjassa 56 kiloa. Sitä ennen oli palkintokaappiin kasattu muutamia yleisen sarjan SM-mitaleita ja kruununa sarjan 56 Pohjoismaiden mestaruusmitali Norjasta vuodelta 2010.

Ekan uran aloitin 13-vuotiaana ja se hiipui hyppäämisen ja laskuvarjojääkärihommien takia siinä 18-19-vuotiaana. Opiskeluaikana päätin lähteä opiskelijoiden SM-kisoihin, missä tulin toiseksi maajoukkuenostajan, Rinteen Tommin jälkeen ja organisaatiossa mukana ollut entinen huippunostaja Juhani Salakka houkutteli jäämään jälleen lajin pariin. Siinä hyppäämisen sivussa tulikin kisattua kuutisen vuotta, kunnes taas into hiipui. Kolmas tuleminen tapahtui, kun törmäsin taas Salakan Jussiin, joka houkutteli lähtemään masters-kisoihin mukaan. Siitä homma lähtikin erinäisiksi vusiksi "lapasesta" tuden muassaan myös yleisen sarjan menestystä, joka päättyi sitten siihen vuoteen 2016, jolloin myös Jussi kuoli eikä ole enää houkuttelemassa aloittamaan uudestaan.

Varmistuksena "perheessä" pysymiselle on kansainvälisen tuomarin kelpuutus, jonka myötä pääsee toivottavasti välillä katsomaan, kuinka isot pojat ja tytöt oikeasti liikuttavat rautaa!


Megative

Citroen

Auto-Suni

2do

Ursuk

Sako Oy